Termeni si condiĊ£ii de utilizare a site-ului BDNMATRIX.RO

Acest site este intretinut si administrat de catre S.C. BDN MATRIX S.R.L.

Site-ul se afla in proprietatea S.C. BDN MATRIX S.R.L., companie inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/1118/2010, avand codul unic de inregistrare RO27188268 si sediul in Timisoara, Piata Alexandru Mocioni, nr. 3, ap. 3.

 

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. BDNMATRIX.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Prin accesarea site-ului, sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare. In caz contrar, va rugam nu folositi site-ul.

 

DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al site-ului BDNMATRIX.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BDNMATRIX.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor este posibila numai cu acordul scris si prealabil al S.C. BDN | MATRIX S.R.L. Folosirea fara acordul BDNMATRIX.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Nu puteti folosi niciun dispozitiv automat, program, algoritm, metodologie, sau orice alt proces manual similar sau echivalent, pentru a accesa, achizitiona, copia sau monitoriza orice continut al site-ului. S.C. BDN MATRIX S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca orice astfel de activitate. Nu aveti dreptul sa incercati sa obtineti acces neautorizat la orice portiune sau caracteristica a site-ului, sau orice alte sisteme sau retele conectate la site sau la oricare dintre serviciile oferite pe sau prin intermediul site-ului, prin hacking, sau orice alte mijloace ilegale.

S.C. BDN MATRIX S.R.L. isi rezerva dreptul de a face oricare dintre urmatoarele modificari, in orice moment, fara notificare: (1) modificarea, suspendarea sau anularea operarii sau accesului la site, sau la oricare parte a site-ului, indiferent de motiv; (2) modificarea sau schimbarea site-ului, sau a oricarei parti a site-ului si a oricaror politici sau clauze aplicabile; (3) intreruperea functionarii site-ului, sau a oricarei parti a site-ului, dupa cum este necesar pentru a efectua lucrari de intretinere de rutina sau non-rutina, de corectare a erorilor, sau alte modificari.

 

PREVEDERILE UTILIZATORULUI

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. BDN MATRIX S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. BDN MATRIX S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. BDN MATRIX S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul. Datele si imaginile locatiilor inscrise in acest site sunt folosite de catre S.C. BDN MATRIX S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale.

S.C. BDN MATRIX S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele BDNMATRIX.RO sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri independente de BDNMATRIX.RO. Aceste site-uri sunt furnizate doar ca o convenienta pentru vizitatorii nostri, nu sunt sub controlul BDNMATRIX.RO, care nu este responsabil pentru acestea si nu aproba continutul lor ce poate fi format din imagini, informatii text sau alte materiale similare.

 

GRESELI DE TIPARIRE SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. BDN MATRIX S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de tipar, culegere, editare, tehnoredactare sau inexactitati de pe pagina web, precum nici pentru pierderile sau prejudiciile provenite din accesarea sau imposibilitatea de a accesa acest site.

 

CONDITII LEGALE

Site-ul BDNMATRIX.RO functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C. BDN MATRIX S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.